Orez indian pilaf

Orez indian pilaf
Indian Rice Pilaf este un fel principal fără gluten și fără lactate . Pentru 1,83 USD per porție , această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 371 de calorii , 30 g de proteine și 9 g de grăsimi . Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Allrecipes are 18 fani. Un amestec de bulion de pui, pudră de curry, cuișoare măcinate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o rețetă prietenoasă cu bugetul pentru fanii mâncărurilor indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor solid de 48% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pilaf de orez cu nuci de pin (Piñon Rice Pilaf) , Pilaf de linte indian și Pilaf de mazăre din India de Est .

Instrucțiuni

1
Aduceți apa și supa de pui la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
2 Linguri Frunze De Menta Proaspat Culese2 Linguri Frunze De Menta Proaspat Culese
2
Combinați orezul, pudra de curry, pudra de usturoi, scorțișoară, boia de ardei și căței într-un castron; se amestecă pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), FeliatăBrânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), Feliată
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Topping Batut Si Menta, OptionalTopping Batut Si Menta, Optional
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pungă (14 Uncii) De Nucă De Cocos îndulcită1 Pungă (14 Uncii) De Nucă De Cocos îndulcită
3
Adăugați orezul condimentat și ceapa în bulionul care fierbe. Acoperiți și gătiți până când orezul este fraged, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Sare Kosher Si Piper Negru CrapatSare Kosher Si Piper Negru Crapat
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)

Vin recomandat: Riesling, Gruener Veltliner, Trandafir Spumant

Indian în meniu? Încercați să combinați cu Riesling, Gruener Veltliner și Sparkling rosé. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de fel de mâncare, desigur, dar aceste mâncăruri pot fi servite reci și au o oarecare dulceață pentru a completa picantența și aromele complexe ale unei mari varietăți de mâncăruri tradiționale. Thomas Schmitt Estate Riesling Kabinett cu un rating de 4,4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Thomas Schmitt Estate Riesling Kabinett
Thomas Schmitt Estate Riesling Kabinett
Cu corp moderat, cu arome de mere Granny Smith, Kabinett nostru este crocant și plin de viață la gust. Perfect singur sau ca o completare la brânzeturi blânde, salate, crustacee și carne de pasăre.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Revista