Curry cu nucă de cocos Paleo

Curry cu nucă de cocos Paleo
Paleo Cocos Curry Stir Fry este o rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și cetogenă, cu 4 porții. Acest fel principal are 363 de calorii, 28 g de proteine și 25 g de grăsime per porție. Pentru 2,0 USD per porție, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. 11 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână sos de chile-usturoi, buchețele de broccoli, lapte de cocos și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Vă este adus de Allrecipes. Cu un scor de 67%, acest fel de mâncare este solid. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Stir-Fry cu tofu cu nucă de cocos, Paleo Asian Stir Fry și Paleo Chicken Stir Fry.

Instrucțiuni

1
Amestecați într-un castron mic laptele de cocos, ghimbirul, sucul de lămâie, sosul de pește, sosul de stridii, usturoiul, sosul chile-usturoi și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Sos De StridiiSos De Stridii
Sos De PeșteSos De Pește
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Încinge uleiul de avocado într-o tigaie mare sau wok la foc mediu-mare. Se prăjește puiul în ulei încins până când nu mai este roz, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De AvocadoUlei De Avocado
Mazăre De Zăpadă, DezghețatăMazăre De Zăpadă, Dezghețată
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
3
Scoateți din wok și păstrați la cald. Lăsați uleiul de avocado rămas în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De AvocadoUlei De Avocado
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
4
Amestecați ceapa și pudra de curry în uleiul fierbinte într-o tigaie; gatiti 2 minute. Se amestecă broccoli; se prăjește 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
5
Adăugați amestecul de lapte de cocos și aduceți la fierbere. Reduceți focul la mediu și fierbeți sosul și legumele timp de 3 minute. Întoarceți puiul în tigaie; acoperiți și gătiți până când puiul s-a încălzit și legumele sunt fragede, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Mazăre De Zăpadă, DezghețatăMazăre De Zăpadă, Dezghețată
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)

Vin recomandat: Riesling, Gruener Veltliner, Trandafir Spumant

Indian funcționează foarte bine cu Riesling, Gruener Veltliner și Sparkling rosé. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de fel de mâncare, desigur, dar aceste mâncăruri pot fi servite reci și au o oarecare dulceață pentru a completa picantența și aromele complexe ale unei mari varietăți de mâncăruri tradiționale. Ai putea încerca Engel Wines Riesling - Kosher. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Vinuri Engel Riesling - Kosher
Vinuri Engel Riesling - Kosher
Un Riesling plin de viață, uscat, cu accente de măr verde, citrice și fructe tropicale, completat de arome florale delicate și o aciditate crocantă. Savurați acest vin rece.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista