Salată asiatică de migdale și Baby Bok Choy

Salată asiatică de migdale și Baby Bok Choy
Salata asiatică cu migdale și Baby Bok Choy este o rețetă asiatică care servește 4. Acest aperitiv are 157 de calorii , 5 g de proteine și 11 g de grăsime per porție. Pentru 84 de cenți per porție , această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 13 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap . Un amestec de crutoane, baby bok choy, morcov și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun cu lingura de 70% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Carne de vită asiatică cu Baby Bok Choy , Carne de vită asiatică cu Baby Bok Choy și Carne de vită asiatică cu Baby Bok Choy .

Instrucțiuni

1
Amestecați uleiul, oțetul, sosul de soia, mirinul și semințele de susan într-un castron mic, apoi lăsați deoparte. Amestecați romaina, bok choy, morcovul, migdalele și crutoanele într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
1/2 Cană Cheerios Cu Cereale Multiple1/2 Cană Cheerios Cu Cereale Multiple
Bok ChoyBok Choy
CrutoaneCrutoane
(23)(23)
RomaineRomaine
Salată Goya și Condimente De LegumeSalată Goya și Condimente De Legume
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
1 Dantelă Roșie De Lemn Dulce, Tăiată în 6 Bucăți Egale1 Dantelă Roșie De Lemn Dulce, Tăiată în 6 Bucăți Egale
Echipamente pe care le vei folosi
8 Căni De Sos De Roșii Preferat8 Căni De Sos De Roșii Preferat
1 Pungă (14 Uncii) De Nucă De Cocos îndulcită1 Pungă (14 Uncii) De Nucă De Cocos îndulcită
2
Se toarnă dressingul peste salată, se amestecă și se servește imediat.

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Salata poate fi combinată cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. HdV Hyde Vineyard Chardonnay cu un rating de 4,8 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 72 de dolari pe sticlă.
HdV Hyde Vineyard Chardonnay
HdV Hyde Vineyard Chardonnay
Arome proaspete florale, citrice și piersici albe la nas se deschid într-un palat mătăsos oferind intens sâmbure strălucitor, pere și mineralitate. Prospețimea excepțională este echilibrată de o senzație bogată în gură și de profunzime minerală profundă. Cu frumusețe, clasă și concentrare, acest vin are un potențial excelent de învechire.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Revista