Salată de fructe cu curry de pui

Salată de fructe cu curry de pui
Salata de fructe cu curry de pui ar putea fi doar rețeta indiană pe care o căutați. Acest fel principal are 373 de calorii , 34 g de proteine și 10 g de grăsimi per porție. Pentru 2,9 USD per porție , această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână mere, suc de lămâie, struguri și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 64% . Acest scor este solid. Rețete similare sunt Salata de pui și curry cu fructe , Salata de pui cu curry și fructe de vară și Salată de fructe cu sos de curry și miere .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați primele cinci ingrediente. Într-un castron mic, combinați maioneza, marmelada, sucul de lămâie și curry.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Verde Sau Rosu Dulce Tocat MaruntArdei Verde Sau Rosu Dulce Tocat Marunt
2
Se toarnă peste amestecul de pui și se amestecă pentru a se acoperi. Acoperiți și lăsați la frigider pentru cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre De Zăpadă, DezghețatăMazăre De Zăpadă, Dezghețată
3
Chiar înainte de servire, stropiți cu caju și tăiței Chow Mein.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Salată Romană Mărunțită, De La 1 Salată Mică3 Căni De Salată Romană Mărunțită, De La 1 Salată Mică
CajuCaju

Vin recomandat: Chardonnay, Băutură Alcoolică, 1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii)., Ingrediente, Categoria De Produse Alimentare, Sauvignon Blanc, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Vin Alb Sec, Conserve Piersici, Scurse, Tipul Elementului De Meniu, Gruener Veltliner

Chardonnay, băutura alcoolică și vinul alb sunt alegerile mele de top pentru salata de fructe. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. The Old Soul Vineyards Chardonnay cu un rating de 4,7 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Old Soul Vineyards Chardonnay
Old Soul Vineyards Chardonnay
Acest Chardonnay este suculent și crocant. Arome de pere, fructe tropicale și ananas se adaugă acestui soi strălucitor. Notele florale creează un vin bine echilibrat, cu un corp plin. Recomandat pentru asociere cu pui, somon, tilapia, rață, pizza, salate verzi sau paste.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate21
Revista