Baby Bok Choy în stil chinezesc cu sos de ciuperci

Baby Bok Choy în stil chinezesc cu sos de ciuperci
Baby Bok Choy în stil chinezesc cu sos de ciuperci necesită aproximativ 35 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 48 de cenți per porție , primești o garnitură care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine , 6 g de grăsimi și un total de 64 de calorii . Dacă aveți la îndemână baby bok choy, sos de soia, ceapă verde și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Allrecipes. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate și pescatariană . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 20% , ceea ce nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Dinner Tonight: Paste cu muschi de porc, vinete chinezești, Baby Bok Choy și Sos Miso picant , Pui cu arahide și Fidea chinezească cu ou cu Baby Bok Choy și Baby Corn și Baby Bok Choy cu ciuperci chinezești .

Instrucțiuni

1
Într-un castron, amestecați împreună sosul de stridii, sosul de soia și zahărul brun până când zahărul s-a dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De StridiiSos De Stridii
Nucșoară Suplimentară, OpționalNucșoară Suplimentară, Opțional
1/2 Cană Cheerios Cu Cereale Multiple1/2 Cană Cheerios Cu Cereale Multiple
Pepperoni, OptionalPepperoni, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Jumătate și Jumătate De CremăJumătate și Jumătate De Cremă
2
Amestecați amidonul de cartofi și apa într-un castron mic și amestecați-l în amestecul de sos de stridii până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon Din CartofiAmidon Din Cartofi
Sos De StridiiSos De Stridii
2 Linguri Frunze De Menta Proaspat Culese2 Linguri Frunze De Menta Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Jumătate și Jumătate De CremăJumătate și Jumătate De Cremă
3
Umpleți o oală cu apă, aduceți la fiert și amestecați cu sare și uleiul vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
2 Linguri Frunze De Menta Proaspat Culese2 Linguri Frunze De Menta Proaspat Culese
1 Lingurita Drojdie Uscata Cu Crestere Rapida1 Lingurita Drojdie Uscata Cu Crestere Rapida
Echipamente pe care le vei folosi
Borcane Cu 7 Ball® Sau Kerr® Pint (16 Oz) Cu Capace și BenziBorcane Cu 7 Ball® Sau Kerr® Pint (16 Oz) Cu Capace și Benzi
4
Puneți bok choy în apă clocotită și gătiți până când este fraged, strălucitor și verde strălucitor, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bok ChoyBok Choy
2 Linguri Frunze De Menta Proaspat Culese2 Linguri Frunze De Menta Proaspat Culese
5
Scurgeți bok choy și aranjați atractiv pe un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bok ChoyBok Choy
6
Se încălzește uleiul de măsline într-o tigaie mare sau într-un wok până când uleiul strălucește, apoi se aruncă ceapa verde și usturoiul în uleiul încins până se parfumează, aproximativ 20 de secunde; se amestecă ciupercile. Gatiti si amestecati pana cand ciupercile incep sa se micsoreze putin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Curcan RotisorPiept De Curcan Rotisor
Linguine Uscate, Fierte și ScurseLinguine Uscate, Fierte și Scurse
2 Kg Piept De Pui, Tăiat Fâșii2 Kg Piept De Pui, Tăiat Fâșii
2 Kilograme De Creveți Curățiți Medii2 Kilograme De Creveți Curățiți Medii
Ceapa Verde Feliata, Numai BlaturiCeapa Verde Feliata, Numai Blaturi
Echipamente pe care le vei folosi
Tasso De PorcTasso De Porc
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
7
Stropiți ușor ciupercile cu sare. Continuați să gătiți ciupercile, amestecând des, până când sunt fragede, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguine Uscate, Fierte și ScurseLinguine Uscate, Fierte și Scurse
1 Lingurita Drojdie Uscata Cu Crestere Rapida1 Lingurita Drojdie Uscata Cu Crestere Rapida
8
Turnați amestecul de sos de stridii, apoi amestecați până când sosul se îngroașă și îmbracă ciupercile, 30 de secunde până la 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De StridiiSos De Stridii
Linguine Uscate, Fierte și ScurseLinguine Uscate, Fierte și Scurse
1 Lingura De Usturoi Tocat1 Lingura De Usturoi Tocat
9
Se toarnă sosul de ciuperci îngroșat peste bok choy; servi imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bok ChoyBok Choy
Linguine Uscate, Fierte și ScurseLinguine Uscate, Fierte și Scurse
1 Lingura De Usturoi Tocat1 Lingura De Usturoi Tocat

Vin recomandat: Riesling, Gewurztraminer, Chenin Blanc

Asiatică în meniu? Încercați să combinați cu Riesling, Gewurztraminer și Chenin Blanc. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albii acide se asortează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Riesling Pro-Bono. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Riesling Pro-Bono
Riesling Pro-Bono
Intrare crocanta cu un corp echilibrat; rotunjite cu o aciditate strălucitoare.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista