Naut condimentat (Chole)

Naut condimentat (Chole)
Nu poți avea niciodată prea multe rețete indiene, așa că încearcă năut condimentat (Chole). Pentru 1,1 USD per porție , primești un fel principal care servește 4. Vă uitați la cifra? Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo-vegetariană și vegană are 304 calorii , 12 g de proteine și 11 g de grăsime per porție. 4 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți fasole garbanzo, ceapă, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun cu lingura de 77% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Naut condimentat (Chole) , palak chole , cum se face palak chole | năut cu spanac și năut indian Khatte Chole (năut iute și acru) .

Instrucțiuni

1
Încinge uleiul vegetal într-o oală mare la foc mediu. Se amestecă chimenul și ardeiul iute roșu măcinat și se gătesc câteva secunde până când condimentele sunt parfumate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
Ardei Iute RoșuArdei Iute Roșu
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
2
Adăugați ardei iute serrano, ceapa, fasole garbanzo, sucul de lămâie și apă; asezoneaza dupa gust cu sare. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la mediu-mic și se fierbe până când legumele sunt fragede și cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
3/4 Cană Ulei De Ardei Iute (ulei De Ardei Iute)3/4 Cană Ulei De Ardei Iute (ulei De Ardei Iute)
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
3
Se presară cu ghimbir, roșii și coriandru pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole

Vin recomandat: Riesling, Gruener Veltliner, Trandafir Spumant

Chole funcționează foarte bine cu Riesling, Gruener Veltliner și Sparkling rosé. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de fel de mâncare, desigur, dar aceste mâncăruri pot fi servite reci și au o oarecare dulceață pentru a completa picantența și aromele complexe ale unei mari varietăți de mâncăruri tradiționale. Dr. Loosen Dr. L Riesling cu o evaluare de 4,6 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Dr. Loosen Dr. L Riesling
Dr. Loosen Dr. L Riesling
„...o valoare surprinzător de complexă și remarcabilă în Riesling aproape uscat... Lămâie, măr verde, piatră umedă și arome ușor florale sunt urmate de un gust crocant, saturat de ardezie și un final de citrice suculentă și mere, nuci uleiuri, săruri minerale și piatră umedă..."-Wine Advocate"Acest vin trebuie să fie una dintre cele mai bune oferte din Mosel Riesling. Rieslingul „introductiv” al lui Ernst Loosen este marcat de arome proaspete de piersici și caise, echilibrate de un târg. cantitate de aciditate răcoritoare. Un aperitiv grozav."- Food & Wine Magazine
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Revista