Supă Simplă De Pui

Supă Simplă De Pui
Supa de pui simplă este o fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $2.14 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 220 calorii, 20g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 6. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, ceapă, piept de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa uscată, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Supă Simplă De Pui, Supă Simplă De Tortilla De Pui, și Supa simplă de Tortilla de pui a mamei pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, aduceți bulionul și ceapa la fiert. Reduceți căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați legumele; acoperiți și gătiți timp de 6-8 minute sau până când sunt crocante. Se amestecă puiul și supa; se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista