Plăcintă de cioban cu topping de păstârnac

Plăcintă de cioban cu topping de păstârnac
Shepherd ' s Pie cu topping de păstârnac ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 599 calorii, 48G de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $3.9 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o destul de scumpe rețetă pentru fanii mâncării scoțiene. Un amestec de brânză grosolană grosolană, cuburi de vită rezervate din brasato de vin, lichid degresat de braising din brasato de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma frisca grea, puteți urma acest fel principal cu Shortcake de căpșuni de casă cu frișcă Grand Marnier ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Paleo Shepherd ' s Pie, Păstârnacul a acoperit plăcinta ciobanului, și Plăcintă de cioban cu topping de Rutabaga pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul în tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se adaugă șalotă; saut până începe să se rumenească, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
3
Adăugați făină; se amestecă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
4
Adăugați Madeira, apoi lichid de fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MadeiraMadeira
5
Bateți până când amestecul se îngroașă și fierbe, aproximativ 3 minute. Se amestecă carnea de vită și legumele. Se condimentează cu sare și piper. Păstrați cald. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește ușor. Acoperi; rece. Reîncălziți la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
LegumeLegume
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
1
Preîncălziți cuptorul la 375 F. Se fierbe păstârnacul și cartofii într-o cratiță medie cu apă sărată până se înmoaie, 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstârnacPăstârnac
CartofiCartofi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
CuptorCuptor
2
Scurgere. Reveniți la cratiță. Gatiti la foc mediu pana se usuca, aproximativ 1 minut.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați unt și smântână; se pasează până se omogenizează. Se amestecă 1/3 cană de brânză. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UntUnt
BrânzăBrânză
CremăCremă
4
Transferați umplutura în vasul de copt de 8x8x2 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Întindeți toppingul peste umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
6
Presărați brânza rămasă peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
7
Coaceți până când clocotește și blatul începe să se rumenească, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate24
Bucătăriieuropeanirlandez
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista