Supă De Brânză Groasă

Supă De Brânză Groasă
Supa de brânză Chunky ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție conține 256 calorii, 11g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Dacă aveți piper, lapte, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă Groasă De Brânză De Cartofi, Supă minestrone groasă, și Supă De Legume Groase pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, combinați primele șapte ingrediente; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncășuncă
3
Într-o altă cratiță, topiți untul; se amestecă făina până se omogenizează. Adăugați treptat lapte. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa. Se amestecă brânza până se topește; se adaugă în supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
BrânzăBrânză
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos

Echipamente

DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista