Carne de vită mare în plăcintă cu vin roșu

Carne de vită mare în plăcintă cu vin roșu
Big beef în plăcintă cu vin roșu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 59G de proteine, 75g de grăsime, și un total de 1219 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $ 8.77 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 48 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 25 de minute. Mergeți la magazin și ridicați friptura, oul, morcovii și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este minunat. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cupcakes Cu Vin Roșu Manischewitz {Mare Cadou!} # Hamiltonbeach, Tacos de vită Adobe cu ceapă roșie murată (farfurii mici, gust mare), și Carne De Vită În Vin Roșu.

Instrucțiuni

1
Dacă aveți timp, așezați carnea de vită într-un castron mare cu ierburile și anisul stelat și condimentați bine cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
2 Linguri Ulei De Masline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Hartia De Pergament2 Linguri Ulei De Masline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Hartia De Pergament
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Se toarnă peste tot vinul, se acoperă cu folie alimentară și se răcește până la 24 de ore. A doua zi așezați o strecurătoare peste un alt bol și scurgeți bine carnea de vită. Alegeți ierburile și steaua anis și puneți-le deoparte. Dacă nu aveți timp, începeți cu toate ingredientele pregătite și gata de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
2 Linguri Ulei De Masline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Hartia De Pergament2 Linguri Ulei De Masline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Hartia De Pergament
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Încălziți cuptorul la 170C / 150C ventilator / gaz 3 -
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
4
Încălziți un strop de ulei într-o caserolă mare până când este foarte fierbinte, apoi rumeniți bine carnea în loturi. Pentru fiecare lot, încălziți mai mult ulei și rumeniți timp de aproximativ 10 minute înainte de a transfera pe o farfurie și de a repeta procesul. Când toată carnea este gata, adăugați legumele și gătiți timp de 5 minute până când începeți să colorați, apoi adăugați ierburile și star anis și gătiți încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
2 Linguri Ulei De Masline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Hartia De Pergament2 Linguri Ulei De Masline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Hartia De Pergament
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
5
Presărați zahăr peste legume, apoi împrăștiați peste făină și amestecați împreună. Gatiti cateva minute pana incepe sa se rumeneasca, amestecati Rosia pura apoi turnati peste vin, razuind fundul tigaiei cu lingura. Sfat în carnea de vită și orice sucuri, apoi se sfărâmă în cuburile de stoc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bouillon CubeBouillon Cube
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
6
Se toarnă peste suficientă apă clocotită din ibric pentru a acoperi carnea și legumele. Se condimentează cu sare și piper și se aduce totul la fierbere, se amestecă bine, se acoperă și se introduce la cuptor pentru 2 1/2 ore până când carnea este cu adevărat fragedă. Acest lucru se poate face cu până la 3 zile în avans și răcit până când este gata să facă plăcinta sau congelat până la 3 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
7
Pentru a face cuptorul de căldură plăcintă la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
8
Introduceți umplutura într-o plăcintă de 2 litri sau într-un vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
9
Rulați patiseria pe o suprafață ușor făinată pentru a se potrivi vasului de plăcintă cu o ușoară surplombă și drapați peste vas. Sertizați marginile dacă puteți și introduceți câteva găuri mici de abur în mijloc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Ambalaj Jell-O Cu Aromă De Căpșuni Fără ZahărAmbalaj Jell-O Cu Aromă De Căpșuni Fără Zahăr
10
Ungeți patiseria cu oul bătut și presărați sare de mare fulgioasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
11
Coaceți timp de 30 de minute până se rumenesc. Acest lucru merge bine cu piure și fasole verde cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate45
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista