Piure de napi galbeni cu șalotă crocantă

Piure de napi galbeni cu șalotă crocantă
Piureul de napi galbeni cu șalotă crocantă este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 6. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 249 calorii, 2G de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de piper, sare kosher, până la 6 șalote și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Napi piure de la Union Square Cafe cu șalotă crocantă, Pui Thailandez cu șalotă crocantă în orez galben (Kao Moke Gai), și Piure de cartofi cu șalotă crocantă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți uleiul și untul nesărat într-o cratiță la foc mediu-mic până ajunge la 220 de grade F. reduceți focul la minim, adăugați șalotele și gătiți până devin un maro auriu bogat, 30 până la 40 de minute. Temperatura ar trebui să rămână sub 260 de grade F. amestecați ocazional șalotele pentru a vă asigura că se rumenesc uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt NesăratUnt Nesărat
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Scoateți-le din ulei cu o lingură cu fante, scurgeți-le bine și întindeți-le să se răcească pe prosoape de hârtie. Odată ce s-au uscat și crocant, pot fi păstrate la temperatura camerei, acoperite, timp de câteva zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
4
Curățați napii pentru a îndepărta cojile ceroase și tăiați-le în bucăți generoase de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NapNap
5
Puneți-le într-o cratiță cu apă pentru a acoperi și 1 linguriță de sare. Se aduce la fierbere și se fierbe, acoperit, până când este ușor străpuns de un cuțit, aproximativ 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
CuțitCuțit
6
Scurgere.
7
Într-o cratiță separată, încălziți laptele și untul sărat la foc mic până când untul s-a topit și laptele abia începe să fiarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt SăratUnt Sărat
UntUnt
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
8
Pureați napii în mai multe loturi într-un robot de bucătărie echipat cu lama de oțel. Cu motorul pornit, adăugați untul topit și laptele într-un flux constant. Napii trebuie să fie netezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NapNap
UntUnt
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
9
Întoarceți piureul în cratiță, condimentați cu 1 linguriță de sare și piper și reîncălziți, amestecând, la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
10
Serviți conductele fierbinți, presărate generos cu șalotă crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista