Ciuperci Prăjite În Stil Sudic

Ciuperci Prăjite În Stil Sudic
Rețeta ciuperci prăjite în stil sudic ar putea satisface pofta ta sudică în aproximativ 20 minute. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 74 calorii. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 61 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de parmezan, usturoi, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ciuperci Prăjite În Stil Sudic, Orez sălbatic și ciuperci, stil sudic, și Pui prăjit în stil sudic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o friteuză sau o cratiță mare la 350 grade F (175 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Bateți vinul, apa, făina, pătrunjelul, usturoiul, sarea și piperul împreună într-un castron până când sunt bine combinate și nu sunt vizibile bulgări. Înmuiați fiecare ciupercă individual în amestec pentru a acoperi. Puneți cu grijă ciupercile acoperite în uleiul fierbinte, împiedicând ciupercile să se atingă și să se lipească împreună în timp ce gătiți. Gatiti pana se rumenesc, 5 pana la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Cheddar Proaspăt MărunțitCheddar Proaspăt Mărunțit
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
3
Se scoate din ulei și se scurge pe o farfurie tapetată cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
4
Se presară cu parmezan pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Gunderloch Riesling Kabinett Jean-Baptiste cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Gunderloch Riesling Kabinett Jean-Baptiste
Gunderloch Riesling Kabinett Jean-Baptiste
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista