Macaroane mestecate
Chewy Macaroons necesită aproximativ 40 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și prietenoasă cu fodmap servește 12 și costă 11 cenți per porție . O porție conține 73 de calorii , 1 g de proteine și 5 g de grăsimi . 2 persoane au facut aceasta reteta si ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână nucă de cocos, extract de vanilie, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. Funcționează bine ca desert ieftin. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de grozav de 11% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum macaroane mestecate cu nucă de cocos , macaroane mestecate cu portocale și macaroane mestecate cu ciocolată și cocos .
Instrucțiuni
Într-un castron mic, bate albușurile, vanilia și sarea la viteză medie până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat zahăr, câte 1 lingură, batând până se formează vârfuri tari. Îndoiți nuca de cocos.
Puneți cu linguri la distanță de 2 inchi pe foi de copt bine unse.
Coaceți la 300° timp de 25 de minute sau doar până când se rumenesc. Scoateți imediat pe rafturi de sârmă.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Moscato Dasti
Crem Sherry, Port Wine și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru Macaroons. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.