Spianata con Fave: pâine moale cu Favas și Pecorino

Spianata con Fave: pâine moale cu Favas și Pecorino
Spianata con Fave: pâinea moale cu Favas și Pecorino ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 399 calorii, 21g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, ulei de măsline, frunze de rozmarin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 55 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Încercați Insalata di fave e pecorino (salată proaspătă de fasole și brânză pecorino), Supă Favan și Pecorino: Zuppa di Fave e Pecorino, și Biscuiți cu ciocolată cu făină de nucă de cocos moale și masticabilă (fără gluten!) ... & Fave Five Friday: Brunch-ul sănătos de Ziua Mamei mănâncă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Efectuarea buretelui: porniți buretele cu o seară înainte. Amestecați drojdia, 2 linguri de făină și 1/4 cană de apă caldă într-un bol de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
2
Lăsați să stea 3 până la 5 minute, până când drojdia prinde viață cu bule mici. Bateți restul de făină și apă, folosind o lingură de lemn. Aluatul trebuie să fie elastic. Răsturnați părțile laterale ale vasului și sigilați-l cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
DrojdieDrojdie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Lingura De LemnLingura De Lemn
BolBol
3
Lăsați să se ridice la temperatura camerei 7 până la 8 ore.
4
Faceți aluatul: într-un amestec electric în picioare cu un atașament cu cârlig pentru aluat, amestecați cele 2 căni de făină și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
5
Adăugați jumătate din amestec în burete, împreună cu uleiul de măsline și untura sau untul. Bateți aproximativ 5 minute, făcând un aluat foarte elastic. Se amestecă treptat în restul amestecului de făină. Frământați-l cu mâna aproximativ 10 minute într-un aluat moale, dar nu lipicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UntUnt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
UnturăUntură
1
Așezați aluatul într-un bol cu ulei și sigilați blatul cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
2
Lăsați-l să crească la temperatura camerei 2 ore sau până se dublează.
3
Modelarea aluatului: ungeți ușor o tigaie de pizza de 14 până la 16 inci. Puneți aluatul în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru ScoiciCarne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
4
Rulați și întindeți aluatul pentru a se potrivi cu tigaia. Ar trebui să aibă o grosime cuprinsă între 1/4-inch și 1/2-inch și până la marginea tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
A doua creștere: acoperiți tigaia cu un prosop de bucătărie și lăsați aluatul să crească 2 ore. Aluatul trebuie să fie dublat în volum și nu trebuie să revină atunci când este înțepat cu degetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
TigaieTigaie
6
Coacerea și servirea: Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Introduceți indentări în partea de sus a pâinii cu degetele.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Întindeți 1 1/2 linguri de ulei de măsline deasupra și presărați sare și rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
RozmarinRozmarin
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
SareSare
8
Coaceți 10 minute, apoi coborâți focul la 350 de grade F și coaceți încă 25 de minute. Pâinea se face atunci când partea de jos a pâinii sună goală atunci când este bătută.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Se servește cald, sau la temperatura camerei, feliat în pene, cu coaja-favas și pecorino.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PecorinoPecorino
DificultateExpert
Gata În10 hrs, 55 m.
Porții12
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista