Caserolă de grădină cu roșii

Caserolă de grădină cu roșii
Caserola de grădină cu roșii necesită aproximativ 55 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 1,01 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12 g de proteine , 23 g de grăsimi și un total de 359 de calorii . 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca un aperitiv destul de ieftin. Un amestec de ceapă, brânză cheddar, ardei gras și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toamna va fi și mai specială cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de lingură de 40% , acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Caserola de grădină , Caserola de grădină și Caserola de mazăre de grădină sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați toate ingredientele. Turnați într-un 1-1/2-qt uns. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Coaceți la 300° timp de 45 de minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateMediu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Revista