Supă Rapidă De Legume Cu Chiftele

Supă Rapidă De Legume Cu Chiftele
Supa de legume cu chiftele rapide ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 167 calorii, 9g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână chiftele, bulion de pui, morcovi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Supă Rapidă De Legume, Supă De Legume Cu Chiftele, și Supă De Chiftele De Legume pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
2
Între timp, combinați ingredientele rămase într-un cuptor olandez sau fierbător de supă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 15 minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
3
Scurgeți pastele și amestecați în supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista