Brunch Italian Coace
Reteta Italiană Brunch coace ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 1 oră și 25 de minute. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 411 calorii, 24g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 12. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Dacă aveți la îndemână nucșoară măcinată, ciuperci baby portobello, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Brunch Ou Coace, Ou Brunch Coace, și Caserola Italiană De Brunch pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți cârnații, ciupercile, ceapa, ardeii și usturoiul la foc mediu până când carnea nu mai este roz; se scurge și se lasă deoparte.
Într-o tigaie mare acoperită cu spray de gătit, sotează spanacul până se ofilește.
Așezați pâinea pe o foaie de copt. Se fierbe 2-3 in. de la foc 1-2 minute sau până se rumenesc ușor.
Transferați într-un 13-in uns. x 9-în. vas de copt.
Într-un castron mare, combinați ouăle, laptele, condimentul Italian, sarea, piperul și nucșoara.
Puneți amestecul de cârnați și spanacul peste pâine; se toarnă deasupra amestecul de ouă.
Se presară cu brânză; se acoperă și se dă la frigider peste noapte.
Scoateți din frigider cu 30 de minute înainte de coacere. Se acoperă și se coace la 350 de minute timp de 50 de minute. Descoperiți; coaceți cu 5-10 minute mai mult sau până când un cuțit introdus lângă centru iese curat.
Lăsați să stea 10 minute înainte de tăiere.