Orez Spaniol Ușor

Orez Spaniol Ușor
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați orezul spaniol ușor. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 363 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați orez brun, amestec de sos enchilada, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este extraordinar. Încercați Orez Spaniol Ușor, Orez spaniol ușor (mai ușor ), și Pui Ușor De Orez Spaniol Și Tortilla De Sud-Vest pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, aduceți apa la fierbere; se amestecă orezul și amestecul de sos. Reveniți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De SosAmestec De Sos
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se ia de pe foc; se amestecă sosul picant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Până La 1 Cană Lapte 2%.3/4 Până La 1 Cană Lapte 2%.
3
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista