Pui La Grătar Cu Muștar Portocaliu

Pui La Grătar Cu Muștar Portocaliu
Orange-muștar de pui la gratar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 184 calorii. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți muștar dijon, gingerroot, sodă de lămâie-lime și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Încercați Somon La Grătar Cu Marinată De Portocale Muștar, Fripturi de somon la grătar cu marinată de muștar-portocaliu, și Piept De Pui La Cuptor Cu Portocale-Miere-Muștar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați primele șase ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se toarnă 3/4 cană de marinată într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați pui. Sigilați punga și întoarceți-o la strat; la frigider timp de 45 de minute. Acoperiți și refrigerați marinada rămasă pentru ungere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
3
Scurgeți și aruncați marinada din pui. Folosind clești cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și acoperiți ușor grătarul. Grătar, acoperit, la foc mediu sau fiert 4 in. de la căldură timp de 5-6 minute pe fiecare parte sau până când un termometru de carne citește 170 de euro, ungând ocazional cu marinată rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
MarinadaMarinada
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
CleșteClește
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Revista