Salată De Roșii Din Orientul Mijlociu

Salată De Roșii Din Orientul Mijlociu
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete middl eastern, așa că încercați salata de roșii din Orientul Mijlociu. Această rețetă face 8 porții cu 49 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână castraveți, sare și piper măcinat, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 60%. Încercați Supă De Roșii Din Orientul Mijlociu, Pește De Usturoi De Roșii Din Orientul Mijlociu, și Fasole verde condimentată din Orientul Mijlociu cu ulei de măsline și roșii (Loubieh Bil Zayt) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați castraveții tăiați cubulețe într-o strecurătoare și presărați cu 1 linguriță de sare sau după cum este necesar; se lasă să se scurgă aproximativ 15 minute. Aruncați castravetele scurse cu roșii, ceapă dulce, pătrunjel și mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă DulceCeapă Dulce
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2
Stropiți salata cu ulei de măsline și suc proaspăt de lămâie și condimentați cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
3
Serviți imediat.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate24
Revista