Verdure imbracate cu miere de mustar cu mere si pere

Verdure imbracate cu miere de mustar cu mere si pere
Dacă aveți aproximativ 5 minute de petrecut în bucătărie, verdeață îmbrăcată cu miere de muștar cu măr și pere ar putea fi o rețetă minunată fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovo vegetariană de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 254 de calorii , 1 g de proteine și 18 g de grăsime fiecare. Pentru 1,28 USD per porție , această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână mere, pere, salată verde și alte câteva ingrediente, le puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Funcționează bine ca garnitură destul de ieftină. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 34% . Acest scor este destul de prost. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Portobello umplut cu crab și verdeață îmbrăcată cu citrice și muștar , Salată de fasole verde îmbrăcată cu miere și muștar și Salată de verdeață de muștar cu carne de porc și pere asiatice .

Instrucțiuni

1
Combinați oțetul și sucul de lămâie cu eșalota rasă într-un castron. Apoi adăugați mierea și Dijon și amestecați EVOO într-un flux lent. Asezonați dressingul cu sare și piper. Aruncați dressingul cu verdeața și fructele tăiate pentru a se acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pară, Tăiată în Sferturi și Felii SubțiriPară, Tăiată în Sferturi și Felii Subțiri
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
VerziiVerzii
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista