Piccata De Pui
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Piccatan de pui. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 233 calorii, 29G de proteine, și 9g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, căței de usturoi, înlocuitor de ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Piccata De Pui, Piccata De Pui, și Piccata De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aplatizați puiul la 1/4-in. grosime. Într-un vas superficial, combinați înlocuitorul de ou, 2 linguri de vin sau bulion, 2 linguri de suc de lămâie, usturoi și sos de ardei iute. Într-un alt vas superficial, combinați făina, parmezanul, pătrunjelul și sarea. Se acoperă puiul cu amestec de făină, se înmoaie în amestecul de înlocuire a ouălor, apoi se acoperă din nou cu amestec de făină.
Într-o tigaie mare antiaderentă, rumeniți patru jumătăți de piept de pui în 1-1/2 lingurițe de ulei timp de 3-5 minute pe fiecare parte sau până când sucurile se limpezesc.
Îndepărtați și păstrați cald.
Scurgeți picăturile. Repetați cu puiul rămas și uleiul.
Îndepărtați și păstrați cald.
În aceeași tigaie, topiți untul.
Adăugați vinul sau bulionul rămas și sucul de lămâie. Aduceți la fierbere. Se fierbe, neacoperit, până când sosul este redus cu un sfert.