Tocană de vită Portobello cu pilaf de afine
Tocană de vită Portobello cu pilaf de afine ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,66 USD per porție. O porție conține 367 de calorii , 23 g de proteine și 9 g de grăsimi . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute . Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru toamna . Mergeți la magazin și luați apă, bulion de vită, vin alb și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 51% . Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tocană de vită cu merișor , tocană de vită înăbușită cu cidru de afine cu mămăligă cu rozmarin și tocană toscană Portobello .
Instrucțiuni
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați făina, usturoiul, sarea și piperul.
Adăugați carnea de vită, câteva bucăți o dată și agitați pentru a se acoperi.
Într-un cuptor olandez, rumeniți carnea de vită în ulei în loturi.
Scoateți și lăsați deoparte.
Adăugați ciupercile în tigaie; se caleste pana se inmoaie. Întoarceți carnea de vită în tigaie.
Adăugați vinul, bulionul, cimbrul și rozmarinul, amestecând pentru a se slăbi bucățile rumenite din tigaie. Se aduce la fierbere.
Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 2-1/2 până la 3 ore sau până când carnea de vită este fragedă.
Combina amidonul de porumb si apa pana se omogenizeaza; se amestecă treptat în tocană. Se aduce la fierbere; gătiți și amestecați timp de 2 minute sau până se îngroașă ușor.
Între timp, într-o cratiță mare, căleți ceapa și țelina în unt până se înmoaie.
Adăugați orez și merișoare; gătiți și amestecați timp de 3-4 minute sau până când orezul se rumenește ușor.
Adăugați bulionul. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 15-20 de minute sau până când orezul este fraged. Pufează cu o furculiță.
Vin recomandat: Shiraz, Cabernet Sauvignon, Malbec
Tocanita de vita poate fi asociata cu Shiraz, Cabernet Sauvignon si Malbec. Aceste vinuri roșii puternice sunt acompaniamentul perfect pentru tocană consistentă de carne de vită. Ai putea încerca NV The Big Kahuna Shiraz. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 7 dolari pe sticlă.
![NV The Big Kahuna Shiraz]()
NV The Big Kahuna Shiraz
Coacăze negre și mure, vin rotunjit cu un final piperat