Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încearcă o tocăniță de miel cu ceapă și cartofi Cipolline. O porție conține 690 de calorii , 42 g de proteine și 17 g de grăsimi . Această rețetă fără lactate servește 6 și costă 4,91 USD per porție . Această rețetă de la Foodnetwork are 2 fani. Mergeți la magazin și luați căței de usturoi, pulpă de miel, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute . Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru toamnă . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 87% , ceea ce este uimitor. Rețete similare sunt Tocană de miel cu ceapă și cartofi cipolline , ceapă cipolline umplută și ceapă cipolline dulce-acrișoară .
Instrucțiuni
1
Încinge uleiul într-o oală mare mare la foc mediu-înalt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Presărați mielul cu sare și piper. Se amestecă mielul cu făina într-un castron mare pentru a se îmbrăca. Lucrând în 2 reprize, adăugați mielul în oală și gătiți până se rumenesc, aproximativ 10 minute. Folosind o lingură cu fantă, transferați mielul într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Lorann Bucătărie Profesională®
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Pentru Periere și Prăjire
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Se toarnă excesul de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
4
Adăugați usturoiul în aceeași oală și căleți la foc mediu până când este fraged și parfumat, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
5
Adăugați vinul și fierbeți la foc mediu-mare până scade la jumătate, amestecând pentru a răzui bucățile rumenite de pe fundul oalei, aproximativ 5 minute. Întoarceți mielul în oală. Se amestecă bulionul, roșiile cu sucul lor și pasta de roșii. Acoperiți parțial și fierbeți la foc mediu-mic până când mielul este doar fraged, amestecând ocazional, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
6
Între timp, gătiți ceapa într-o cratiță medie cu apă clocotită timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
7
Scurgeți și răciți. Curățați ceapa și tăiați capetele rădăcinii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
8
Adăugați ceapa, cartofii și morcovii la tocană. Se fierbe până când mielul și legumele sunt fragede, aproximativ 25 de minute mai mult. Se condimenteaza tocanita, dupa gust, cu sare si piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Cabernet Sauvignon, Chablis și Malbec sunt alegerile mele de top pentru tocană. Vinurile roșii puternice precum malbec și cabernet sauvignon sunt acompaniamentul perfect pentru tocanita de vită. Tocanita de pește necesită probabil un vin alb, cum ar fi chablis. Cabernet Sauvignon BR Cohn Silver Label cu un rating de 4,9 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
BR Cohn Silver Label Cabernet Sauvignon
Silver Label Cabernet Sauvignon reflectă un amestec de struguri cultivați din podgoriile BR Cohn Olive Hill Estate și anumite podgorii din județul Sonoma. Cabernet Sauvignon nostru Silver Label oferă arome bogate de fructe de pădure, cassis și cireșe negre, cu note de vanilie. Învechit cu stejar francez premium, care adaugă complexitate și profunzime, rezultând o valoare excelentă pentru un Cabernet Sauvignon de înaltă calitate.