Tigaie De Curcan Italiană

Tigaie De Curcan Italiană
Tigaia italiană de curcan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 386 calorii, 18g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de curcan, ceapă, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Papion Pastan și masă italiană de cârnați de curcan, Turcia Tonnato (curcan rece Italian în sos de Caper de ton), și Pui De Tigaie Italian.

Instrucțiuni

1
Gatiti linguine conform instructiunilor pachetului. Între timp, într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 InchRoșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ciupercile, ceapa, țelina și ardeiul verde; gatiti si amestecati pana se inmoaie. Se amestecă curcanul, roșiile, supa și condimentele; se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
CondimenteCondimente
CiuperciCiuperci
TomateTomate
țelinățelină
Toată TurciaToată Turcia
CeapăCeapă
SupăSupă
3
Scurgeți linguina; adăugați la amestecul de curcan și aruncați pentru a combina. Dacă doriți, presărați brânză și lăsați să stea, acoperit, până când brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 InchRoșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
BrânzăBrânză
Toată TurciaToată Turcia

Echipamente

DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Revista