Piccata De Pui
Piccata de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 249 calorii, 26g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați lămâie, ulei de canolan, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Piccata De Pui, Piccata De Pui, și Piccata De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aplatizați puiul la 1/2-in. grosime. Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați făina, sarea și piperul; adăugați puiul, câte o bucată. Sigilați punga și aruncați-o pentru a acoperi.
Într-o tigaie mică, pui brun în ulei timp de 2-3 minute pe fiecare parte sau până când nu mai este roz.
Îndepărtați și păstrați cald.
Adăugați vin și usturoi în tigaie; gatiti si amestecati 30 de secunde.
Adăugați bulionul, sucul de lămâie și caperele. Se aduce la fierbere; gatiti 1-2 minute sau pana se ingroasa usor. Se amestecă untul și feliile de lămâie. Puneți puiul în tigaie; încălziți.