Tort De Ciocolată Glazură Clocotită

Tort De Ciocolată Glazură Clocotită
Glazura de fierbere a tortului de ciocolată este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 15 porții. O porție conține 88 calorii, 0g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, unt, frișcă grea și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Reine de Saba (tort de ciocolată și migdale) cu glazură de ciocolată-unt, Tort de morcovi de ciocolată cu glazură de brânză cremă de ciocolată, și Tort Bundt de ciocolată cu glazură de ciocolată.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul pentru a fierbe.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron mediu, amestecați împreună untul topit, zahărul brun și smântâna până se omogenizează bine. Apoi amestecați nuca de cocos. se întinde peste orice tort într-o tigaie de 9x13 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Nucă De CocosNucă De Cocos
UntUnt
2/3 Cană Ardei Roșu Dulci Prăjiți Mărunțiți2/3 Cană Ardei Roșu Dulci Prăjiți Mărunțiți
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
3
Așezați sub broilerul preîncălzit timp de 3 până la 5 minute, până când amestecul este Bulbuc și auriu. Aveți grijă să nu ardeți.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții15
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGlazură
Revista