Tort De Ciocolată Glazură Clocotită
Glazura de fierbere a tortului de ciocolată este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 15 porții. O porție conține 88 calorii, 0g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, unt, frișcă grea și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Reine de Saba (tort de ciocolată și migdale) cu glazură de ciocolată-unt, Tort de morcovi de ciocolată cu glazură de brânză cremă de ciocolată, și Tort Bundt de ciocolată cu glazură de ciocolată.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul pentru a fierbe.
Într-un castron mediu, amestecați împreună untul topit, zahărul brun și smântâna până se omogenizează bine. Apoi amestecați nuca de cocos. se întinde peste orice tort într-o tigaie de 9x13 inch.
Așezați sub broilerul preîncălzit timp de 3 până la 5 minute, până când amestecul este Bulbuc și auriu. Aveți grijă să nu ardeți.