5 Minute Thai Slaw

5 Minute Thai Slaw
Rețeta 5 minute Thai Slaw este gata în aproximativ 5 minute și este cu siguranță un excelent fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap opțiune pentru iubitorii de mâncare asiatică. Pentru 38 de cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 5. O porție conține 357 calorii, 17g de proteine, și 11g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați jardiniere cocktail peanuts, coleslaw blend, coleslaw dressing și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Extra lipicios Thai BBQ coaste w / arahide BBQ sos + dulce Thai ghimbir Slaw, Slaw de oțet de 5 minute, și 15 Minute Pad Thai pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestec de salată de varză cu pui, arahide și coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
2
Adăugați pansament; se amestecă ușor.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Baronul Herzog Chenin Blanc (OU Kosher). Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
O senzație de gură proaspătă și rotundă, cu note fructate intense de nectarină, agrișă și pin, cu un finisaj luminos și curat. Un vin versatil de savurat cu alimente etnice picante, de la chineză la indiană. De asemenea, grozav ca aperitiv.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții5
Scor De Sănătate27
Revista