Pui umplut cu praz și ierburi

Pui umplut cu praz și ierburi
Puiul umplut cu praz și ierburi necesită aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă 2,21 USD per porție . Această garnitură are 349 de calorii , 39 g de proteine și 14 g de grăsime per porție. Mergeți la magazin și luați muștar de Dijon, rozmarin, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 70% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Piept de pui umplut cu caise uscate, curcan afumat și praz , tartă cu ierburi și praz și piept de pui umplut cu ierburi .

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mică, căliți prazul în ulei până când se înmoaie aproape.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(și Numai Porții)(și Numai Porții)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
2
Se adauga rozmarinul, cimbrul, sare si piper; mai soti cu 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Gât De PuiGât De Pui
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
3
Se ia de pe foc; misto.
4
Aplatizați fiecare jumătate de piept de pui la 1/4 inch. grosime; deasupra cu amestecul de praz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)
(și Numai Porții)(și Numai Porții)
5
Rulați și fixați cu scobitori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
6
Într-un castron mic, puțin adânc, combinați nucile pecan, pesmetul, rozmarinul, cimbru, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Gât De PuiGât De Pui
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
7
Ungeți muștar peste pui, apoi acoperiți cu amestecul de nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre De Zăpadă, DezghețatăMazăre De Zăpadă, Dezghețată
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
8
Puneți cu cusătura în jos într-un 11 inchi uns. x 7 inchi. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
9
Stropiți cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
10
Coacem, neacoperit, la 375° timp de 35-40 de minute sau pana cand puiul nu mai este roz. Aruncați scobitorii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre De Zăpadă, DezghețatăMazăre De Zăpadă, Dezghețată
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista