Focaccia cu ceapă cu ierburi

Focaccia cu ceapă cu ierburi
Reteta Focaccia cu ceapa cu ierburi se poate face in aproximativ 50 de minute. O porție conține 103 calorii, 3 g de proteine și 1 g de grăsime. Această rețetă servește 16 și costă 12 cenți per porție. Funcționează bine ca o pâine. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de zahăr, fulgi de pătrunjel, busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 68%. Rețete similare sunt Focaccia cu ceapă cu ierburi, Focaccia cu ierburi și Focaccia cu ierburi.

Instrucțiuni

1
În tava mașinii de pâine, puneți primele 11 ingrediente în ordinea sugerată de producător. Selectați setarea pentru aluat (verificați aluatul după 5 minute de amestecare; adăugați 1 până la 2 linguri de apă sau făină dacă este necesar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană Plus 2 Linguri De Apă, împărțite2/3 Cană Plus 2 Linguri De Apă, împărțite
AluatAluat
Ciuperci Morel Proaspete, FeliateCiuperci Morel Proaspete, Feliate
2 Căni De Căprioară Fiartă Cuburi2 Căni De Căprioară Fiartă Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De PâineMașină De Pâine
2
Când ciclul este finalizat, întoarceți aluatul pe o foaie de copt unsă și trageți cu pumnul (aluatul va fi lipicios). Cu mâinile ușor unse cu ulei, ungeți aluatul într-un 9-inch. cerc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Se unge cu ulei; se presara cu branza, patrunjel, sare si piper. Se acoperă și se lasă la crescut într-un loc cald până se dublează, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Căprioară Gătită în CuburiCarne De Căprioară Gătită în Cuburi
PătrunjelPătrunjel
BrânzăBrânză
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Coaceți la 400° timp de 18-20 de minute sau până când se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană Amestec De Parmezan Ras și Brânză Romano1/3 Cană Amestec De Parmezan Ras și Brânză Romano
5
Tăiați în felii; se serveste cald.

Ingrediente

21 cană de mazăre, congelată sau conservată, așa cum este. Uscat, reconstituit. Proaspăt, par fiert.drojdie uscată activădrojdie uscată activă11 cană de mazăre, congelată sau conservată, așa cum este. Uscat, reconstituit. Proaspăt, par fiert.iarbă de mărariarbă de mărar11 cană de mazăre, congelată sau conservată, așa cum este. Uscat, reconstituit. Proaspăt, par fiert.Apă fierbinte (100°F)Apă fierbinte (100°F)11 cană de mazăre, congelată sau conservată, așa cum este. Uscat, reconstituit. Proaspăt, par fiert.fulgi de pătrunjel uscatfulgi de pătrunjel uscat375Nuci de orice fel (tocate)făină universalăfăină universală11 cană de mazăre, congelată sau conservată, așa cum este. Uscat, reconstituit. Proaspăt, par fiert.brânză procesată cu conținut scăzut de grăsimi (Velveeta), feliatăbrânză procesată cu conținut scăzut de grăsimi (Velveeta), feliată1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)2 lire de soiuri amestecate de ciuperci proaspete2 lire de soiuri amestecate de ciuperci proaspete53Nuci de orice fel (tocate)ceapa tocata maruntceapa tocata marunt11 cană de mazăre, congelată sau conservată, așa cum este. Uscat, reconstituit. Proaspăt, par fiert.parmezan rasparmezan ras01 cană de mazăre, congelată sau conservată, așa cum este. Uscat, reconstituit. Proaspăt, par fiert.8 (U-12) creveți8 (U-12) creveți01 cană de mazăre, congelată sau conservată, așa cum este. Uscat, reconstituit. Proaspăt, par fiert.1-uncie muguri de bambus, tăiați în sferturi1-uncie muguri de bambus, tăiați în sferturi1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)Lemn dulce galben și verdeLemn dulce galben și verde2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriapă (70-80-80-7)apă (70-80-80-7)

Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Chianti, Verdicchio și Trebbiano sunt alegerile mele de top pentru Focaccia. Italienii știu mâncarea și ei știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu peștele și carnea albă, în timp ce Chianti este un roșu italian grozav pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Piccini Chianti Classico cu un rating de 4,6 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Rubin strălucitor cu o notă de violet. Notele de prune și violete se amestecă cu fructe de pădure luxuriante și coapte. Expansiv și viu la gură, cu o senzație de gură persistentă, catifelată. Finalul lung este îngropat în fructe. Un vin versatil, cel mai bine servit la 64ºF, fantastic cu carne roșie suculentă, la grătar sau prăjită.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții16
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista