Cajun Pecan Crusted Catfish Rețetă

Cajun Pecan Crusted Catfish Rețetă
Reteta Cajun Pecan Crusted Catfish reteta este gata în aproximativ 40 de minute și este cu siguranță un remarcabil pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare Creolă. Această rețetă face 4 porții cu 270 calorii, 23g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $2.32 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. 4 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână sos fierbinte, sare de usturoi, bucăți de pecan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma fulgii de porumb, puteți urma acest fel principal cu Fulgi De Porumb-Ciocolată-Chip-Marshmallow Cookie-Uri ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este excelent. Rețete similare sunt Cajun Pecan-crusted somn, Rețetă De Somn Înnegrit Cajun, și Cajun Pecan Catfish.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru somn. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Maysaran arsheen Pinot Gris. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.
DificultateNormal
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate65
BucătăriiCajuncreol
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista