Plăcintă cu oală Gumbo

Plăcintă cu oală Gumbo
Uită să ieși să mănânci sau să comanzi mâncare la pachet de fiecare dată când îți poftești mâncare cajun. Încercați să faceți Gumbo Pot Pie acasă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48 g de proteine , 33 g de grăsimi și un total de 568 de calorii . Această rețetă servește 8. Pentru 5,03 USD per porție , această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate . Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Dacă aveți ulei de măsline, ardei gras, pătrunjel și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 62% , care este solid. Plăcintă cu cârnați Gumbo cu crustă de pâine , Crock Pot Gumbo și One Pot Shrimp Gumbo Pasta sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Roux: Într-o tigaie grea, combinați uleiul cu făina și gătiți la foc mediu, amestecând constant până la culoare maro închis. Se ia imediat de pe foc. Roux va continua să gătească, amestecați din când în când. Aveți grijă să nu vă ardeți roux-ul sau felul final va avea un gust amar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ceapă Verde Feliată, Numai Blaturi1/2 Cană Ceapă Verde Feliată, Numai Blaturi
Ceapa Verde Feliata, Numai BlaturiCeapa Verde Feliata, Numai Blaturi
Echipamente pe care le vei folosi
Tasso De PorcTasso De Porc
2
Gumbo: Într-o oală mare de cuptor olandez, topiți untul, apoi adăugați ceapa, usturoiul, ardeii și țelina. Gatiti la foc mediu pe aragaz pana se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kg De Tasso De Porc, Feliat1/2 Kg De Tasso De Porc, Feliat
Tasso De Porc, FeliatTasso De Porc, Feliat
1/2 Kg Cârnați De Porc Afumat, Feliați1/2 Kg Cârnați De Porc Afumat, Feliați
2 Kilograme De Creveți Curățiți Medii2 Kilograme De Creveți Curățiți Medii
2 Căni De Stoc De Creveți2 Căni De Stoc De Creveți
GumboGumbo
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)
3
Adăugați cârnați și tasso și gătiți timp de 5 minute la foc mediu-mic. Amestecați supa de fructe de mare, roux și sucul de lămâie. Se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Litru (4 Căni) De Stoc De Fructe De Mare1 Litru (4 Căni) De Stoc De Fructe De Mare
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
4
Adăugați piper cayenne, sos iute, usturoi, sare, orez, creveți, carne de crab și bame. Se fierbe la foc mediu până când fructele de mare sunt gătite, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
CrabmeatCrabmeat
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil UscatCervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
BameBame
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
5
Se ia de pe foc.
6
Adăugați ceapa verde și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
7
Se toarnă într-o tavă de copt unsă de 2 până la 3 litri.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
8
Topping: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
9
Deschideți rulourile semilunare, separați fiecare triunghi și puneți deasupra amestecului de gumbo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulouri Semilună FrigorificeRulouri Semilună Frigorifice
GumboGumbo
10
Coaceți în cuptor timp de 11 până la 13 minute sau până când se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
11
Se presara patrunjel tocat, daca se doreste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate22
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista