Jambalaya a lui Jodi

Jambalaya a lui Jodi
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten și fără lactate în repertoriul dvs., Jodi's Jambalaya ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 6 porții cu 471 de calorii , 27 g de proteine și 18 g de grăsime fiecare. Pentru 2,2 USD per porție , această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare cajun. Dacă aveți la îndemână ardei gras, morcovi, pastă de roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Vă este adus de Allrecipes. Cu un scor de 66% , acest fel de mâncare este solid. Încercați Jambalaya , 1-2-3 Jambalaya și Jambalaya pentru rețete similare.

Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Vin Roz, Albarino

Jambalaya funcționează foarte bine cu Sauvignon Blanc, Vinul Rosé și Albarino. Aceste vinuri cu tanin scăzut și cu alcool mai scăzut vor completa căldura din mâncărurile cajun picante, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alphonse Mellot La Moussiere Sancerre Blanc. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 34 de dolari.
Alphonse Mellot La Moussiere Sancerre Blanc
Alphonse Mellot La Moussiere Sancerre Blanc
Acest vin alb 100% Sauvignon are un nas floral și fructat care combină flori albe cu citrice, o haină aurie strălucitoare, cu sclipici verzi și un gust plin de viață, răcoritor. prospețime și puritate. Deși este cu siguranță un vin extrem de seducător în starea sa actuală de maturitate, toată lățimea sa se va dezvălui abia după câțiva ani de păstrare.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate31
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista