Friptură de vită și ardei cajun

Friptură de vită și ardei cajun
Friptura de vită și ardei Cajun ar putea fi doar rețeta fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap pe care ați căutat-o. Pentru 2,1 USD per porție , această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 321 de calorii , 29 g de proteine și 7 g de grăsimi per porție. Această rețetă servește 4. Această rețetă este tipică bucătăriei cajun. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă de la Allrecipes necesită friptură de mușchi de vită, ulei vegetal, amestec de orez creol și amestec de condimente creole. Poate fi savurat oricand, dar este deosebit de bun de ziua indragostitilor . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . Cu un scor de 87% , acest fel de mâncare este uimitor. Încercați friptura de ardei cajun , friptura de piper cajun pistă și friptura de ardei chinezesc (carne de vită prăjită cu ceapă, ardei și sos de piper negru) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Apăsați 1-1/2 lingurițe de amestec de condimente uniform pe friptura de vită. Se amestecă ardeiul gras cu ulei și 1/2 linguriță de amestec de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
Taitei Rigatoni UscatiTaitei Rigatoni Uscati
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Așezați friptura în centrul grilei peste cărbuni medii acoperiți cu cenușă; aranjați ardeii grasi în jurul fripturii. Prăjiți, neacoperit, 13 până la 16 minute pentru o stare de coacere medie rară (145 grade F) până la medie (160 grade F), iar ardeii sunt fragezi, întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei Rigatoni UscatiTaitei Rigatoni Uscati
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Între timp, pregătiți amestecul de orez conform instrucțiunilor de pe ambalaj, omițând uleiul sau margarina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
4
Tăiați friptura în felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
5
Se serveste cu ardei si orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Friptură în meniu? Încercați să combinați cu Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Chehalem 3 Vineyard Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 33 de dolari.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Noir
Chehalem 3 Vineyard Pinot Noir
Trei podgorii pe trei soluri unice fac declarații profunde. Un amestec optim, complementar cu atât mai mult. Complet copt, complex și așteptat cu nerăbdare. Încercați să combinați cu somon, ton, rață, prepeliță și carne de vită.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
BucătăriiCajuncreol
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista