Umplutura espresso

Umplutura espresso
Espresso Filling este o băutură ovovegetariană fără gluten și lacto. Această rețetă servește 18. O porție conține 147 de calorii, 2 g de proteine și 12 g de grăsimi. Pentru 21 de cenți per porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Această rețetă este tipică bucătăriei cajun. Dacă aveți la îndemână zahăr de cofetă, extract de vanilie, pudră espresso și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 8%. Acest scor este îmbunătățibil. Încercați gogoși cu cappuccino ridicate cu umplutură de cremă espresso, busteni de Yule (Bûche de Noël) cu umplutură de espresso mascarpone și prăjituri de tip sandwich cu fulgi de zăpadă cu vanilie și cardamom cu umplutură de cremă de unt espresso pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați praful de espresso și apa până când se omogenizează; misto. Într-un castron mare, bate brânza Mascarpone, zahărul de cofetar, smântâna, vanilie și amestecul de espresso la viteză medie până devine cremoasă și se îngroașă ușor (nu se amestecă în exces).
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
MascarponeMascarpone
Espresso InstantEspresso Instant
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
Miere De CitriceMiere De Citrice
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Întindeți între straturile de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții18
Scor De Sănătate0
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista