Fudge de ciocolată

Fudge de ciocolată
Rețeta Chocolate Fudge îți poate satisface pofta de cajun în aproximativ 40 de minute. Această rețetă servește 64. Pentru 12 cenți per porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine, 3 g de grăsimi și un total de 65 de calorii. 63 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. Funcționează bine ca desert ieftin. Un amestec de unt, sirop de porumb, extract de vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și lacto ovo vegetariană. În general, această rețetă câștigă un scor foarte prost (dar încă reparabil) de 9%. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Cupcakes cu ciocolată umplute cu baton de biscuiți cu ciocolată și glazură cu bezea cu bezea, rețetă de tort cu ciocolată (mega prăjitură cu ciocolată) și clătite Brownie cu sos Kahlua de ciocolată pentru iubitorii de ciocolată.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Ungeți o tavă de 8 pe 8 inci cu unt. Într-o cratiță cu fundul greu, combina zahărul, ciocolata, 1 1/2 linguriță de unt, jumătate și jumătate și siropul de porumb. La foc mediu, se amestecă cu o lingură de lemn până se dizolvă zahărul și se topește ciocolata. Se mărește căldura și se aduce la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjitură Cu Mâncare De înger în Formă De PâinePrăjitură Cu Mâncare De înger în Formă De Pâine
Carton Ondulat Greu Acoperit Cu Folie (12 Inchi X 7-1/2 Inci)Carton Ondulat Greu Acoperit Cu Folie (12 Inchi X 7-1/2 Inci)
Bacon, Fiartă și Mărunțită (opțional)Bacon, Fiartă și Mărunțită (opțional)
Pudră De Gelatină De Piersici, Caise Sau PortocalePudră De Gelatină De Piersici, Caise Sau Portocale
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
1 Lingurita Ulei De Susan Prajit 1 Lingurita Sos Iute1 Lingurita Ulei De Susan Prajit 1 Lingurita Sos Iute
Rosii, Miezul Scos Si Pulpa Taiata CubuleteRosii, Miezul Scos Si Pulpa Taiata Cubulete
3
Scoateți capacul și atașați un termometru pentru bomboane la oală. Gătiți până când termometrul arată 234 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BomboaneBomboane
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Apă, Plus 1 CanăApă, Plus 1 Cană
4
Se ia de pe foc si se adauga untul ramas. Nu amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bacon, Fiartă și Mărunțită (opțional)Bacon, Fiartă și Mărunțită (opțional)
5
Lăsați amestecul să se răcească timp de 10 minute sau până când scade la 130 de grade F.
6
Adăugați vanilia și nucile, dacă doriți, și amestecați până se omogenizează bine și textura strălucitoare devine mată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coliere De BomboaneColiere De Bomboane
NuciNuci
7
Se toarnă în tava pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Rosii, Miezul Scos Si Pulpa Taiata CubuleteRosii, Miezul Scos Si Pulpa Taiata Cubulete
8
Lăsați să stea într-o zonă răcoroasă și uscată până se întărește.
9
Tăiați în bucăți de 1 inch și păstrați într-un recipient ermetic timp de până la o săptămână.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Crem Sherry, Port și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru Fudge. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cremă Sherry
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În40 m.
Porții64
Scor De Sănătate0
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista