Speedy Seafood Gumbo

Speedy Seafood Gumbo
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete Cajun în cutia de rețete, Speedy Seafood Gumbo ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție conține 211 calorii, 13 g de proteine și 7 g de grăsimi. Această rețetă servește 12 și costă 1,7 USD per porție. Mergeți la magazin și luați unt, apă, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. Funcționează bine ca fel principal destul de ieftin. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și pescatariană. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 28%. Gumbo For Two: A Speedy Simmer, Seafood Gumbo și Seafood Gumbo sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, combinați 1 cană de apă și untul; aduce la fierbere. Se amestecă orezul; se acopera si se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Lasă să stea 5 minute.
3
Între timp, într-un cuptor olandez, combinați ingredientele rămase și apa rămasă. Se aduce la fierbere, amestecând din când în când. Reduceți căldura la mediu; gatiti, acoperiti, pana se incalzesc. Se amestecă orezul fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez FiertOrez Fiert
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui

Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Vin Roz, Albarino

Sauvignon Blanc, vinul rosé și Albarino sunt alegerile mele de top pentru Gumbo. Aceste vinuri cu tanin scăzut și cu alcool mai scăzut vor completa căldura din mâncărurile cajun picante, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Un vin pe care l-ați putea încerca este The Seeker Sauvignon Blanc. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
The Seeker Sauvignon Blanc
The Seeker Sauvignon Blanc
Arome de lămâie verde, grapefruit și fructul pasiunii, cu o notă de ierburi verzi proaspete. Un gust revigorant și vibrant, cu miez de fructe dulci, care duce la un final lung și suculent. Ideal pentru crustacee, salate, mâncăruri cu sos de citrice, călătorii pe ocean și recunoaștere în pătură de parc.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Revista