Tigaie Ramen-Legume Vită

Tigaie Ramen-Legume Vită
Ramen-Vegetable Beef Skillet este un aperitiv care servește 4. O porție conține 150 de calorii, 6 g de proteine și 4 g de grăsime. Pentru 58 de cenți per porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest preparat japonez. Un amestec de varză, morcovi, ceapă și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 63%, ceea ce este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: tigaie cu carne de vită cu legume cu ramen, tigaie cu carne de vită cu legume cu ramen și tigaie cu carne de vită cu legume cu ramen.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită, morcovii și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai este roz și morcovii sunt crocanți și fragezi; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Salata Verde Si Rosii Felii, OptionalFrunze De Salata Verde Si Rosii Felii, Optional
1 Kilogram De Paste Din Cochilie Pentru Bebeluși, Gătite Al Dente1 Kilogram De Paste Din Cochilie Pentru Bebeluși, Gătite Al Dente
Carne De VităCarne De Vită
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
(9 Inchi) Crustă De Plăcintă Adâncă, Parțial Coptă și Răcită(9 Inchi) Crustă De Plăcintă Adâncă, Parțial Coptă și Răcită
2
Adăugați apa, varza, ciupercile, ardeiul verde, sosul de soia și conținutul pachetului de condimente din tăiței. Rupeți tăițeii în bucăți mici; adăugați în tigaie. Acoperiți și gătiți timp de 10 minute sau până când lichidul este absorbit și tăițeii sunt fragezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De CondimenteAmestec De Condimente
Ardei GrasArdei Gras
Cu Supa De Usturoi Prajita, NediluataCu Supa De Usturoi Prajita, Nediluata
Sos De SoiaSos De Soia
Migdale Tăiate, Prăjite** Vezi Nota BucătaruluiMigdale Tăiate, Prăjite** Vezi Nota Bucătarului
Ambalați Bucăți Sau Bucăți De Slănină Adevărată GătităAmbalați Bucăți Sau Bucăți De Slănină Adevărată Gătită
1/2 Cană De Rom Aromat BACARDI®1/2 Cană De Rom Aromat BACARDI®
Echipamente pe care le vei folosi
(9 Inchi) Crustă De Plăcintă Adâncă, Parțial Coptă și Răcită(9 Inchi) Crustă De Plăcintă Adâncă, Parțial Coptă și Răcită

Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Sos Japonez De Susan, Riesling

Sauvignon Blanc, Sake și Riesling sunt alegerile mele de top pentru tăițeii Ramen. Saké este o alegere evidentă când vine vorba de mâncare japoneză. Dacă doriți să rămâneți la vinul de struguri, ați putea opta pentru sauvignon blanc sau riesling. Merry Edwards Sauvignon Blanc (jumătate de sticlă) cu un rating de 4,6 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Merry Edwards Sauvignon Blanc (jumătate de sticlă)
Merry Edwards Sauvignon Blanc (jumătate de sticlă)
#17 Wine Spectator Top 100 din 2016 Acest vin vibrant ne întâmpină cu parfumul delicat de iasomie, caprifoi și flori de cireș, împreună cu portocala sanguină și coaja de lime. Piersica albă coaptă, nectarina, mărul Pink Lady și pera asiatică adaugă dimensiuni interesante. Ceaiul de brioșă prăjită, de alune și de hibiscus își extind și mai mult natura elegantă. Gustul este o reflectare accentuată a aromei, plin de mai multe citrice și fructe cu sâmburi și arătând puțin din mineralitatea umedă care se va dezvolta în timp. Finalul lung, stratificat, urmează doar cu o notă de grapefruit roz dulce.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista