Friptura Teriyaki Flank

Friptura Teriyaki Flank
Friptura Teriyaki Flank ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 237 de calorii, 27 g de proteine și 10 g de grăsime per porție. Pentru 2,51 USD per porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Taste of Home necesită pudră de cinci condimente, ulei de susan, sos teriyaki și căței de usturoi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Aceasta reteta este tipica bucatariei japoneze. Poate fi savurat oricand, dar este deosebit de bun de ziua indragostitilor. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 41%. Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Friptura Teriyaki Flank, Friptura Flank cu Marinada Teriyaki și Friptura Teriyaki Flank la grătar.

Instrucțiuni

1
Marcați suprafața fripturii cu tăieturi diagonale superficiale, făcând forme de romb. Într-un castron mic, combinați sosul teriyaki, uleiul, ghimbirul, usturoiul, pudra cu cinci condimente și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos TeriyakiSos Teriyaki
Parmezan, Pentru StropireParmezan, Pentru Stropire
2 Ardei Iute Scotch Bonnet, Tocat Sau 2 Linguri De Sos Iute Scotch Bonnet2 Ardei Iute Scotch Bonnet, Tocat Sau 2 Linguri De Sos Iute Scotch Bonnet
Ardei Iute Scotch Bonnet, Tocat, Sau 2 Linguri Sos Iute Scotch BonnetArdei Iute Scotch Bonnet, Tocat, Sau 2 Linguri Sos Iute Scotch Bonnet
FripturăFriptură
Stropiți Cu Ulei De MăslineStropiți Cu Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cană De Făină Universală, Plus Suplimentar Pentru Frământare1 1/2 Cană De Făină Universală, Plus Suplimentar Pentru Frământare
2
Turnați 2/3 cană de marinată într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați friptura și ceapa verde. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi; da la frigider pentru cel putin 8 ore sau peste noapte. Acoperiți și puneți la frigider marinada rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
MarinadaMarinada
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (16 Uncii) De Legume Congelate Pentru Tocană, Dezghețate1 Pachet (16 Uncii) De Legume Congelate Pentru Tocană, Dezghețate
3
Scurgeți și aruncați marinata. Folosind clești cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și acoperiți ușor grătarul. Friptura la grătar, acoperită, la foc mediu-fierbinte sau la grătar la 4 inchi de la foc timp de 5-6 minute pe fiecare parte sau până când carnea ajunge la starea dorită (pentru mediu-rar, un termometru pentru carne ar trebui să indice 145°; mediu, 160° ; bine făcut, 170°), ungeți ocazional cu marinada rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropiți Cu Ulei De MăslineStropiți Cu Ulei De Măsline
MarinadaMarinada
FripturăFriptură
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1/4 Cană Sos De Soia 1 Lingură Semințe De Susan, Prăjite1/4 Cană Sos De Soia 1 Lingură Semințe De Susan, Prăjite
File De Somon Fără Piele (vezi Nota Bucătarului)File De Somon Fără Piele (vezi Nota Bucătarului)
CleșteClește

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Flank Steak în meniu? Încercați să combinați cu Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, bucățile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau mijlocii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce bucățile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Marimar Estate Don Miguel Vineyard Cristina Pinot Noir. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 48 de dolari.
Marimar Estate Podgoria Don Miguel Cristina Pinot Noir
Marimar Estate Podgoria Don Miguel Cristina Pinot Noir
Acesta este un vin pentru învechire, dar plăcut de băut chiar acum. Nasul complex prezintă arome de mure, conserve de prune și lemn de santal. Gustul, larg și fără sudură, arată un echilibru perfect între fructele atractive și stejarul elegant. Aciditatea vie duce vinul până la capăt și asigură potențialul de învechire îndelungat al acestui vin magnific.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Revista