Mochi crocant de susan cald cu XO Caramel

Mochi crocant de susan cald cu XO Caramel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Crispy Warm Sesame Mochi with XO Caramel. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 1061 de calorii , 10 g de proteine și 52 g de grăsime per porție. Pentru 2,26 USD per porție , această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și cumpărați făină de orez glutinos, sare, apă și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest preparat japonez. Cu un scor de lingură de 40% , acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați gogoși Mochi (gogoși crocante și mestecate Pon de Ring) , salată caldă de susan și salată caldă de vinete cu susan și șoală pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați făina de orez, amidonul de grâu, zahărul, untul și sarea într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De GrâuAmidon De Grâu
Făină De OrezFăină De Orez
1-1/2 Cani De Arahide Sarate Tocate Marunt1-1/2 Cani De Arahide Sarate Tocate Marunt
Frunze De Mentă Proaspăt CuleseFrunze De Mentă Proaspăt Culese
1 Până La 1 1/2 Kilograme De Tăiței Rigatoni Uscati1 Până La 1 1/2 Kilograme De Tăiței Rigatoni Uscati
Echipamente pe care le vei folosi
Maioneza, Pentru LegareMaioneza, Pentru Legare
2
Se amestecă și apoi se adaugă apa clocotită. Se amestecă cu o lingură, apoi se frământă cu mâinile pentru a forma o pastă netedă. Udați-vă mâinile și formați aluatul în bile cu diametrul de 1 inch, apoi rulați-le în semințele de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
1/2 Cana Broccoli Proaspat Tocat Marunt1/2 Cana Broccoli Proaspat Tocat Marunt
2 Linguri Frunze De Menta Proaspat Culese2 Linguri Frunze De Menta Proaspat Culese
300 Grame Ciocolata Cu Lapte, Tocata Uniform300 Grame Ciocolata Cu Lapte, Tocata Uniform
1
Puneți zahărul și apa într-o cratiță mare la foc mare și amestecați. Se aduce la fierbere fără a amesteca și se fierbe, tot fără a amesteca, până când zahărul devine un caramel maro intens. Nu amestecați în niciun moment după ce oala este pusă pe aragaz sau zahărul se va cristaliza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Frunze De Mentă Proaspăt CuleseFrunze De Mentă Proaspăt Culese
2 Linguri Frunze De Menta Proaspat Culese2 Linguri Frunze De Menta Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
3 Uncii Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite Fin (aproximativ 12)3 Uncii Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite Fin (aproximativ 12)
Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)
Borcane Cu 7 Ball® Sau Kerr® Pint (16 Oz) Cu Capace și BenziBorcane Cu 7 Ball® Sau Kerr® Pint (16 Oz) Cu Capace și Benzi
2
Se adauga smantana si sarea si se fierbe pana scade cu un sfert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(puțin 2 Uncii)(puțin 2 Uncii)
1 Până La 1 1/2 Kilograme De Tăiței Rigatoni Uscati1 Până La 1 1/2 Kilograme De Tăiței Rigatoni Uscati
3
Adaugati rachiul cand sosul este aproape gata reducand.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
1 Lingura De Usturoi Tocat1 Lingura De Usturoi Tocat
4
Puneți suficient ulei de soia într-o cratiță pentru a ajunge la 3 inci pe părțile laterale ale tigaii și încălziți la 350 de grade F. Coborâți bilele de mochi în ulei și prăjiți până se rumenesc, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salvie Proaspata Tocata Sau 1/2 Lingurita De Salvie UscataSalvie Proaspata Tocata Sau 1/2 Lingurita De Salvie Uscata
Echipamente pe care le vei folosi
3 Uncii Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite Fin (aproximativ 12)3 Uncii Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite Fin (aproximativ 12)
1 Kilogram De Linguine Uscate, Fierte și Scurse1 Kilogram De Linguine Uscate, Fierte și Scurse
5
Scurgeți pe un prosop de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Scotch BonnetArdei Scotch Bonnet
6
Serviți pe o farfurie cu caramelul cald într-un vas cu sos în lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
Litru (aproximativ Smântână GroasăLitru (aproximativ Smântână Groasă
7
Această rețetă a fost oferită de bucătari profesioniști și a fost redusă de la o rețetă în vrac oferită de un restaurant. Bucătarii Food Network Kitchens nu au testat această rețetă, în proporțiile indicate și, prin urmare, nu putem face nicio reprezentare în ceea ce privește rezultatele.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Sos Japonez De Susan, Sauvignon Blanc, Riesling, Vin De Porto, Moscato Dasti, Gewurztraminer, Chenin Blanc

Mochi în meniu? Încercați să combinați cu Cream Sherry, Sake și Sauvignon Blanc. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cremă Sherry
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista