Tartinată cu roșii uscate la soare

Tartinată cu roșii uscate la soare
Tartina de roșii uscate la soare ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de condimente. O porție conține 325 de calorii , 9 g de proteine și 26 g de grăsimi . Această rețetă servește 28 și costă 1,15 USD per porție. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Un amestec de ceapă, cremă de brânză, roșii uscate la soare umplute cu ulei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 23% , ceea ce nu este atât de grozav. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tartina de roșii uscate la soare , Tartinată de roșii uscate la soare și Tartinată de roșii uscate la soare .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați crema de brânză, maioneza, ceapa și usturoiul până se omogenizează. Se amestecă roșiile și ardeiul roșu. Se amestecă brânza mozzarella, amestecul de brânză italiană și 3/4 cană de parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză ItalianăBrânză Italiană
Cartofi Cruzi MărunțițiCartofi Cruzi Mărunțiți
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
Pachet NILLA WafersPachet NILLA Wafers
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Verde Sau Rosu Dulce Tocat MaruntArdei Verde Sau Rosu Dulce Tocat Marunt
2
Transferați pe un 13-in uns. x 9-in. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
3
Se presară cu restul de parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
4
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 18-22 de minute sau până când marginile sunt clocotite și ușor rumenite.
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
5
Serviți cu biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegeri excelente pentru Dip. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. NV ONEHOPE Brut cu un rating de 4,7 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
NV ONEHOPE Brut
NV ONEHOPE Brut
Vinul spumant ONEHOPE California Brut Champagne are o culoare deschisă și prezintă arome de măr verde proaspăt și nectarină, cu o notă de pâine proaspătă coaptă. Fructele proaspete crocante, interesante care amintesc de piersici suculente, fructe de pădure dulci și pere rămân în farfurie, terminând cu bule cremoase și răcoritoare. Acest vin spumant Brut poate fi asociat cu aperitive, fructe de mare, sushi, precum și cu o gamă largă de deserturi și brânzeturi.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții28
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista