Tartinată cu roșii uscate la soare
Tartina de roșii uscate la soare ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de condimente. O porție conține 325 de calorii , 9 g de proteine și 26 g de grăsimi . Această rețetă servește 28 și costă 1,15 USD per porție. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Un amestec de ceapă, cremă de brânză, roșii uscate la soare umplute cu ulei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 23% , ceea ce nu este atât de grozav. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tartina de roșii uscate la soare , Tartinată de roșii uscate la soare și Tartinată de roșii uscate la soare .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați crema de brânză, maioneza, ceapa și usturoiul până se omogenizează. Se amestecă roșiile și ardeiul roșu. Se amestecă brânza mozzarella, amestecul de brânză italiană și 3/4 cană de parmezan.
Transferați pe un 13-in uns. x 9-in. vas de copt.
Se presară cu restul de parmezan.
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 18-22 de minute sau până când marginile sunt clocotite și ușor rumenite.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegeri excelente pentru Dip. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. NV ONEHOPE Brut cu un rating de 4,7 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
NV ONEHOPE Brut
Vinul spumant ONEHOPE California Brut Champagne are o culoare deschisă și prezintă arome de măr verde proaspăt și nectarină, cu o notă de pâine proaspătă coaptă. Fructele proaspete crocante, interesante care amintesc de piersici suculente, fructe de pădure dulci și pere rămân în farfurie, terminând cu bule cremoase și răcoritoare. Acest vin spumant Brut poate fi asociat cu aperitive, fructe de mare, sushi, precum și cu o gamă largă de deserturi și brânzeturi.