Pesto

Pesto
Pesto este o rețetă fără gluten, primară și cetogenă, cu 12 porții. Pentru 44 de cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest condiment are 36 de calorii , 1 g de proteine și 3 g de grăsime per porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de sare, până la 2 căței de usturoi, brânză de parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute . Cu un scor de 60% , acest fel de mâncare este solid. Încercați Pasta con il pesto alla Trapanese (pesto de roșii și migdale) , Chiftele de curcan pesto și afine cu sos de iaurt pesto și Pasta con il pesto alla Trapanese (pesto de roșii și migdale) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un robot de bucătărie, faceți piure toate ingredientele. Dați la frigider câteva săptămâni sau congelați într-un recipient bine acoperit. Se amestecă câteva linguri de pesto cu paste fierte fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste FiertePaste Fierte
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții12
Scor De Sănătate17
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipSosRăspândire
Revista