Pesto
Pesto este o rețetă fără gluten, primară și cetogenă, cu 12 porții. Pentru 44 de cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest condiment are 36 de calorii , 1 g de proteine și 3 g de grăsime per porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de sare, până la 2 căței de usturoi, brânză de parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute . Cu un scor de 60% , acest fel de mâncare este solid. Încercați Pasta con il pesto alla Trapanese (pesto de roșii și migdale) , Chiftele de curcan pesto și afine cu sos de iaurt pesto și Pasta con il pesto alla Trapanese (pesto de roșii și migdale) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie, faceți piure toate ingredientele. Dați la frigider câteva săptămâni sau congelați într-un recipient bine acoperit. Se amestecă câteva linguri de pesto cu paste fierte fierte.