Pansamentul de orez sălbatic de afine este un fără gluten și fără lactate farfurie. Pentru 96 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 250 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă, rozmarin, țelină și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Fără gluten stafide și afine & năut (sau nuc) orez sălbatic Dressing-umplutura, Pansament De Orez Sălbatic, și Pansament De Orez Sălbatic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, combinați primele 10 ingrediente; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 45-50 de minute sau până când orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Scoateți din căldură; lăsați să stea 5 minute. Aruncați frunza de dafin. Se amestecă sosul de afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
3
Spoon într-un 2-qt uns. vas de copt. Se acoperă și se coace la 350 de minute timp de 30-35 de minute sau până se încălzește. Dacă pansamentul este umplut în păsări de curte, coaceți până când un termometru pentru carne citește 180 pentru păsări de curte și 165 pentru dressing.