Frittata De Măsline
Olive Frittatan este un fără gluten, primar, întreg 30 și vegetarian masa de dimineață. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 229 calorii, 9g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați piper prăjit, sare și piper, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Rozmarin La Cuptor Frittata De Măsline, Anghinare Și Frittata De Măsline Cu Gruyere, și Pat vinete, măsline, și ierburi-brânză Frittata.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Încălziți uleiul de măsline extravirgin într-o tigaie mică, rezistentă la cuptor, de 6 până la 8 inci, la foc mediu.
Adăugați ceapa în uleiul încins și gătiți până când este moale și fragedă, dar nu caramelizată - păstrați ceapa albă.
Adăugați ardei prăjiți și măsline și combinați. Bateți ouăle cu jumătate și jumătate sau lapte și condimentați-le cu sare și piper. (Du-te ușor pe sare din cauza măslinelor.)
Turnați ouăle în tigaie și continuați să le așezați pe fundul tigaiei, așa cum ați face o omletă. Când ouăle sunt ferme pe fund și setate, transferați tigaia în cuptor timp de aproximativ 10 minute până când partea de sus se rumeneste.
Tăiați și serviți din tigaie sau răsturnați frittata pe o farfurie de servire.