Lasagna No-Fuss de Johnsonville®
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete mediteraneene în cutia de rețete, Lasagna No-Fuss de Johnsonville® ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27 g de proteine , 30 g de grăsimi și un total de 478 de calorii . Pentru 1,87 USD per porție , primești un fel principal care servește 10. Dacă ai la îndemână fulgi de cârnați, fulgi de pătrunjel, ou și alte câteva ingrediente, îl poți face. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Vă este adus de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 53% . Lasagna cu cârnați italieni Johnsonville® , lasagna fără agitație și chiftele pentru petrecere Johnsonville sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Prăjiți sau prăjiți cârnații conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Tăiați cârnații în jumătate pe lungime; tăiat în felii de 1/4 inch. Într-o tigaie mare, combinați cârnații, sosul de spaghete și apa. Se aduce la fierbere; reduceți focul și fierbeți, neacoperit, timp de 5 minute.
Într-un castron, combinați brânza ricotta, oul, pătrunjelul și oregano.
Întindeți o treime din amestecul de sos pe fundul unui vas de copt uns de 13 inci x 9 inci.
Strat cu jumătate din tăiței și jumătate din amestecul de brânză ricotta.
Stropiți cu jumătate de brânză mozzarella. Acoperiți cu o treime din sos.
Se adaugă restul de tăiței, amestecul de brânză ricotta și brânză mozzarella. Acoperiți cu sosul rămas.
Presarati cu parmezan si masline negre daca doriti. Acoperiți și lăsați la frigider pentru cel puțin 8 ore sau peste noapte.
Scoateți lasagna din frigider cu 30 de minute înainte de coacere.
Coaceți, neacoperit, la 350 de grade F timp de aproximativ 1 oră sau până când tăițeii sunt fragezi și sosul este spumant.
Se lasa sa stea 5-10 minute inainte de servire.
Vin recomandat: Chianti, Montepulciano, Sangiovese
Lasagna funcționează foarte bine cu Chianti, Montepulciano și Sangiovese. Lasagna se asortează bine cu vinul roșu cu corp mediu, cu aciditate mai mare. Sangiovese, Montepulciano și Chianti se potrivesc toate. Un vin pe care l-ați putea încerca este Piccini Chianti Classico. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
Piccini Chianti Classico
Rubin strălucitor cu o notă de violet. Notele de prune și violete se amestecă cu fructe de pădure luxuriante și coapte. Expansiv și viu la gură, cu o senzație de gură persistentă, catifelată. Finalul lung este îngropat în fructe. Un vin versatil, cel mai bine servit la 64ºF, fantastic cu carne roșie suculentă, la grătar sau prăjită.