Chili simplu, semi-de casă, cu conținut scăzut de carbohidrați, fără fasole

Chili simplu, semi-de casă, cu conținut scăzut de carbohidrați, fără fasole
Chili simplu, semi-de casă, cu conținut scăzut de carbohidrați, fără fasole, este o rețetă americană care servește 6. Pentru 1,39 USD per porție, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și cu 30 întregi rețete are 398 de calorii, 27 g de proteine și 31 g de grăsime per porție. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 45 de minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Vă este adus de Allrecipes. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Un amestec de amestec de chili, carne măcinată, cutii de aproximativ 14 oz de roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 47%. Rețete similare sunt Frappuccino sănătos de casă cu vanilie (fără zahăr, sărac în carbohidrați, sărac în grăsimi, bogat în proteine), Low Carb No Bean Chili – fără gluten și Low Carb No Bean Chili – fără gluten.

Vin recomandat: Cava, Shiraz, Grenache

Cava, Shiraz și Grenache sunt alegeri excelente pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi și mai bine căldura. Blanc de Bleu Cuvee Mousseux cu un rating de 4,2 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu este un vin premium din California Chardonnay, cu un plus de afine și este un vin spumant delicat rezervat sărbătorilor memorabile. Oferă arome seducătoare și efervescență aromatică proaspătă - pastelat viu cu afine. Toate acestea sunt conținute într-o sticlă impresionant de sexy, cu fler de bun gust. Fructele pentru Blanc de Bleu sunt cultivate în podgoriile liniștite din California de Nord, cunoscute pentru briza lor răcoroasă și limpede - condiții ideale pentru strugurii exclusivi și soluri care accentuează profund caracteristici aromate. Acest vin spumant se potrivește bine cu aperitive, sushi și mese foarte ușoare.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Revista