Muschiu cu sos cremos de usturoi
Dacă aveți aproximativ 50 de minute de petrecut în bucătărie, muschiul cu sos cremos de usturoi ar putea fi o rețetă excelentă fără gluten și cetogenă de încercat. Această rețetă face 12 porții cu 636 de calorii, 30 g de proteine și 55 g de grăsime fiecare. Pentru 5,05 USD per porție, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână boabe de piper, ulei vegetal, smântână și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut acest fel principal. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 53%, ceea ce este destul de bun. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum: Friptură de mușchi de vită cu ierburi usturoi cu sos cremos de hrean, Cel mai bun muschiu de vită cu sos cremos de muștar și Muschiță de porc cu sos cremos de ierburi.
Instrucțiuni
Într-un blender, combinați jumătate din muștar, opt căței de usturoi și 1 lingură boabe de piper; acoperiți și procesați timp de 1 minut, răzuind părțile laterale din când în când.
Adăugați 1 lingură de ulei; procesați până se formează o pastă.
Se întinde peste carnea de vită.
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul rămas la foc mediu-mare. Carne de vită brună, câte o bucată, pe toate părțile.
Puneți într-o tavă de prăjire mică acoperită cu spray de gătit.
Coaceți, neacoperit, la 400° timp de 25-45 de minute sau până când carnea ajunge la starea de fierbere dorită (pentru mediu-rar, un termometru pentru carne ar trebui să indice 145°; mediu, 160°; bine făcută, 170°).
Scoateți pe un platou de servire cald.
Se lasa sa stea 10-15 minute.
Între timp, tocați usturoiul rămas. Într-o cratiță, combinați usturoiul, smântâna pentru frișcă, smântâna și muștarul și boabele de piper rămase. Gatiti si amestecati la foc mic pana se incalzesc. felie carne de vită; se serveste cu sosul.