Paste pesto cu fructe de mare
Pastele pesto cu fructe de mare este un fel principal care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17 g de proteine, 11 g de grăsimi și un total de 321 de calorii. Pentru 1,89 USD per porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Un amestec de frunze de oregano, ceapă verde, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 54%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Fructe de mare en Brodo cu pesto de tarhon, Lasagna de vară cu fructe de mare cu pesto și Pasta con il pesto alla Trapanese (pesto de roșii și migdale).
Instrucțiuni
Pentru pesto, puneți 1/4 cană de ulei, busuioc, oregano, pătrunjel și un cățel de usturoi într-un blender sau robot de bucătărie. Acoperiți și procesați până la omogenizare; pus deoparte. Tocați usturoiul rămas. Gatiti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.
Între timp, într-o tigaie antiaderentă, căliți ceapa și usturoiul tocat în unt și uleiul rămas până se înmoaie.
Adăugați creveții, vinul sau bulionul, sucul de lămâie și cayenne; se caleste timp de 2 minute.
Adăugați scoici; se caleste timp de 2 minute sau pana cand crevetii devin roz si scoicile sunt tari si opace.
Scurge pastele; se amestecă cu pesto și parmezan. Acoperiți cu amestec de fructe de mare.