Piersici prăjite cu fum
Smokey Roasted Piersici ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru garnituri. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovo vegetariană are 146 de calorii, 2 g de proteine și 8 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,02 USD per porție. 19 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați jalapenos, ardei gras, piersici și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 73%. Încercați Smokey Chili Roasted Broccoli, Smokey Spicy Smokey Roasted Amonds și Smokey Roasted Brussels Roasted și cartofi dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Tăiați ceapa și ardeiul gras roșu în bucăți aspre și puneți într-un bol; tocați jalapenos și adăugați-i la ceapă și ardei.
Stropiți aproximativ 1 lingură de ulei de măsline extravirgin peste legume și amestecați.
Adăugați un praf bun de sare și puțin piper, amestecați și puneți pe o parte a unei foi de copt cu margine.
Stropiți piersicile cu încă o lingură de ulei, asigurându-vă că acoperiți bine părțile tăiate.
Pune-le, cu partea tăiată în jos, pe cealaltă parte a foii de copt. Prăjiți fructele și legumele până se caramelizează, aproximativ 25 de minute. Folosind un clește, trageți coaja de pe jumătățile de piersici și aruncați-o.
Aranjați 2 jumătăți de piersici pe fiecare fel de servire, cu partea tăiată în sus, pe un pat de legume prăjite.
Notă: Dacă nu sunt disponibile piersici de piatră, împărțiți piersicile lăsând sâmburele intacte; pot fi îndepărtate cu ușurință după prăjire.