Cotlete de miel prăjite cu șoală, roșii și jus de măsline

Cotlete de miel prăjite cu șoală, roșii și jus de măsline
Cotlete de miel prăjite cu eșalotă, roșii și jus de măsline ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 87 g de proteine, 47 g de grăsimi și un total de 899 de calorii. Pentru 7,03 USD per porție, această rețetă acoperă 46% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Mergeți la magazin și luați ulei de măsline, supă de pui, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten. Vă este adus de Foodnetwork. Cu un scor de lingură de 71%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ cotlete de miel cu mentă cu eșalotă caramelizată, carla de miel cu jus de roșii prăjite și pulpă de miel prăjită cu ierburi cu legume și jus.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Tocați usturoiul și pasați cu sare. Într-un castron mic amestecați pasta de usturoi, rozmarinul, piperul și 2 linguri de ulei. Se usucă cotletele de miel. Rezervați 1 lingură de rozmarin pentru sos și frecați restul uniform pe cotlete. Cotletele de miel pot fi preparate până în acest moment cu 1 zi înainte și răcite, acoperite. Răciți rozmarinul rezervat, acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-3 Linguri Patrunjel Tocat2-3 Linguri Patrunjel Tocat
8 Salote Mari8 Salote Mari
Gât De PuiGât De Pui
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Carne MăcinatăCarne Măcinată
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Sferturi de şalotă şi roşii pe lungime şi într-un castron se amestecă cu 2 linguri de ulei, cimbru, usturoi tocat, zahăr, sare şi piper, după gust. Aranjați roșiile, tăiate în sus, într-un strat într-o tavă de copt puțin adâncă cu eșalotă și coaceți la cuptor timp de 30 de minute. Înjumătățiți și sâmburele măsline. În timp ce legumele se prăjesc, într-o tigaie de 12 inchi rezistentă la cuptor, încălziți lingurița rămasă de ulei la foc moderat până se încinge, dar nu se afumă, și prăjiți cotletele până se rumenesc, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute VerziCutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Reduceți temperatura la 375 de grade F. Puneți cotletele în treimea superioară a cuptorului. Legumele se prăjesc până se înmoaie și se caramelizează, aproximativ 20 de minute. Prăjiți cotletele 10 până la 15 minute pentru rari medii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Puneți cotletele pe platou și lăsați să se odihnească într-un loc cald.
7
Adăugați vin în tigaie cu rozmarinul rezervat și fierbeți, răzuind bucățile maro, 1 minut. Se fierbe amestecul până când se reduce la aproximativ 1/4 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gât De PuiGât De Pui
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Adăugați bulion și fierbeți amestecul până când se reduce la aproximativ 3/4 de cană, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
9
Când cotletele sunt gătite, turnați sucurile de carne din vasul de servire în tigaie și aduceți sucul la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Tăiați untul în bucăți și adăugați-l și măslinele la jus. Se rotește tigaia pentru a încorpora untul și se fierbe până când sucul se îngroașă ușor. Se condimentează cu sare și piper și se amestecă cu pătrunjel. Aranjați cotletele pe vasul de servire cu roșii și eșalotă. Se pune sos peste toate porțiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute VerziCutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate42
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista